Živjeti Slobodno @ AQUANA 10. maj 2017

UG "Sloboda u partnerstvu sa USRS i ove godine obilježiće „09. maj – Međunarodni dan pobjede nad fašizmom“. Projekat „Živjeti slobodno“ nastao je sa osnovnim ciljem da kod mladih ljudi u Srpskoj razvijemo svijest o značaju i važnosti antifašizma u današnje vrijeme. S druge strane želimo da motivišemo mlade da i sami svojim idejama, slobodama i kreativnim radom njeguju ideje antifašizma, ali i daju svoj doprinos u obilježavanju i slavljenju ovog značajnog istorijskog datuma.

Antifašizam nije ideološko, niti političko uvjerenje, već duboko ljudsko opredeljenje za mir i slobodu, a protiv nacionalizma, mržnje i rasizma.

Projektom će kao i prethodne godine biti obuhvaćeni kulturno-obrazovno-zabavni sadržaji, a centralni događaj biće obilježen 05. maja, u Banjaluci/AQUANA koncertima poznatih regionalnih bendova i izvođača: Zabranjeno pušenje/Zoster/Goran Bare & Majke

Cijena ulaznica u predprodaji 7 KM, na dan koncerata 10 KM. Ulaznice možete kupiti u KSB (bivši Index), caffe bar Šestica i Peckham pubu.

Kultura pamćenja i njegovanje tradicije je odgovornost svih nas, stoga želimo da na ovaj način damo svoj doprinos u obilježavanju jednog od najvažnijih datuma u istoriji čovječanstva.

Budite i vi dio ovog događaja. Pokažite vaše opredjeljenje za mir i slobodu!

ŽIVJETI SLOBODNO...naše je opredjeljenje!!!

Vidimo se 05. maja na Aquani/Banjaluka

UG "Sloboda"

https://www.facebook.com/zivjetislobodno/